Visszatérítések kifizetése

30 napos visszaküldési szabályzat van érvényben, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvétele után 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítést kérjen. Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amelyet viseletlenül vagy használatlanul kapott, címkékkel és eredeti csomagolásában.

Szüksége lesz a nyugtára vagy a vásárlás igazolására is. A visszatérítés megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@dacobi.hu címen. Ha visszaküldési szándékát elfogadjuk, küldünk egy visszaküldési címkét, valamint utasításokat a csomag elküldésének módjára és helyszínére. A visszaküldési címke nélkül visszaküldött tételeket nem fogadjuk el. Bármilyen visszaküldéssel kapcsolatos kérdéssel bármikor kapcsolatba léphet velünk a contact@dacobi.hu címen.
Károk és kérdések
Kérjük, ellenőrizze megrendelését a recepción, és azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, ha az elem hibás, sérült vagy rossz tételt kap, hogy értékelni tudjuk a helyzetet és helyrehozni a problémát.
Kivételek / vissza nem térítendő tételek
Bizonyos típusú cikkek nem küldhetők vissza, például egyedi termékek (például különleges megrendelések vagy személyre szabott termékek).

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kérdései vagy aggályai vannak az adott termékkel kapcsolatban. Sajnos nem tudjuk elfogadni az eladási cikkek vagy ajándékutalványok visszatérítését.
Cserék
A leggyorsabb módja annak, hogy megkapja azt amit szeretne, ha visszaküldi a rendelkezésére álló tételt, és miután a visszaküldött csomag el lett fogadva, külön mgvásárolja az új terméket.
Visszatérítések
Értesítjük, ha megkaptuk és megvizsgáltuk a visszaküldött csomagot, és hogy a visszatérítés jóvá lett-e hagyva vagy sem. Jóváhagyás esetén automatikusan visszatérítjük a termék(ek) árát az eredeti fizetési móddal. Ne feledje, eltarthat egy ideig, amíg bankja vagy hitelkártya-társasága feldolgozza és elküldi a visszatérítést.